Nonstop40

Nonstop40

Nieuws

Nu gratis te downloaden: de OsChart Radio app!

Posted by Oscar van Oorschot on June 11, 2016 at 3:10 PM

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, is het sinds april niet meer mogelijk om via TuneIn naar OsChart Radio te luisteren. Oorzaak is een rechtszaak van platenmaatschappij Sony aan het adres van Radionomy, de host van OsChart Radio en vele duizenden andere radiostations. Radionomy heeft al enige tijd problemen met het afdragen van auteursrechten in verschillende landen. Omdat TuneIn bang was dat Sony hen ook zou aanklagen, hebben zij uit voorzorg alle stations van Radionomy tot nader bericht uit de lucht gehaald.

 

Nou begrijpen wij dat het vervelend is om via je smartphone of tablet niet naar OsChart Radio te kunnen luisteren, dus hebben wij daar wat op bedacht. Download de OSCHART RADIO APP voor Android, iOS en Blackberry. Met deze gratis app voor smartphone en tablet kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week naar OsChart Radio luisteren. Daarnaast kun je ook zien wat de laatst gedraaide tracks zijn en zit er een sleep timer in de app verwerkt.

 

Inmiddels zijn de apps verschenen voor Apple, Android en Blackberry. Voor alle besturingssystemen en platforms is de app gratis. Helaas staat er voorlopig geen app voor Windows op de planning.


Download nu de gratis OsChart Radio app voor Android.

Download nu de gratis OsChart Radio app voor Apple.

Download nu de gratis OsChart Radio app voor Blackberry.

Categories: OsChart, OsChart Radio, Nieuws

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments