Nonstop40

Nonstop40

Nieuws

BREKEND: Nonstop40 verlegt focus

Posted by Oscar van Oorschot on November 25, 2016 at 1:30 PM

Al meer dan zes jaar brengt Nonstop40 de grootste, beste en nieuwste hits. Vroeger in de vorm van de Top 40 en de Tipparade, nu met de OsChart. De afgelopen zes jaar is er het nodige gebeurd in de muziekwereld. Streamen is het nieuwe downloaden en het nieuwe radio luisteren. Daarnaast is de eigenaar van de website ook zes jaar ouder geworden en moeten soms lastige besluiten worden genomen. Dit is daar één van.

 

Met ingang van de jaarwisseling stopt Nonstop40 met het publiceren van de aan Radio 538-gerelateerde publicaties. Dat houdt in: de Alarmschijf, Dancesmash, Dancesmash CD's en Maak 't of Kraak 't overzichten. Het kost simpelweg te veel tijd om dit nog langer op regelmatige basis vol te houden.

 

Met veel plezier, inzet en soms ook de nodige stress heb ik 6,5 jaar lang de Alarmschijf en de Dancesmash geplaatst, net als de Maak 't of Kraak 't-overzichten die ook alweer vijf jaar meegaan. Tijdens feestdagen, op vakantie en op feestjes zat ik speciaal voor jou aan de radio gekluisterd.

 

De laatste Alarmschijf en Dancesmash worden, inclusief jaaroverzicht van 2016, op vrijdag 23 december geplaatst. Het laatste Maak 't of Kraak 't week- en jaaroverzicht wordt geplaatst op donderdag 29 december. Als je de nieuwste Alarmschijf, Dancesmash of Maak 't of Kraak 't-uitslag wilt weten, kun je in 2017 nog wel gewoon terecht op de site van Radio 538. De archieven van Nonstop40 blijven gewoon intact.

 

De focus van Nonstop40 komt de komende tijd meer te liggen op de OsChart en OsChart Radio. Blijf de site volgen voor de Nonstopper, OsChart, iTuneslijsten en de speciale lijsten die het hele jaar door worden uitgezonden op OsChart Radio. Om het leed iets te verzachten, komt tussen 1 december en 9 januari onze kerstpagina weer online.

 

Ik wil alle bezoekers bedanken voor de steun de afgelopen jaren, net als de (internationale) artiesten die ons regelmatig promootten op social media. Nonstop40 is niet te stoppen!


 

Veel liefde,

Oscar van Oorschot, oprichter en eigenaar Nonstop40


 

*P.S.: Dit is een eigen keuze. Er is geen sprake van een conflict tussen Radio 538 en mij of Nonstop40. Radio 538 heeft nooit een probleem gehad met deze site of het publiceren van hun schijven en uitslagen.

Categories: Nieuws, Alarmschijf, Dancesmash

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments